TEAMBUILDING? VRIJGEZELLEN? FAMILIEDAG?
Organiseer je een teambuilding-activiteit, een vrijgezellenfeest, een familiedag, vier je een verjaardag of wil je gewoon een leuke activiteit met vrienden of je vereniging? Dan heeft GunFun de perfecte activiteit! En Gellyball is écht voor iedereen. Spanning en plezier voor jong en oud!

Onze indoor arena is 600 m² en staat ter beschikking voor twee teams van 5 tot 10 personen/team. Voor een spannende activiteit gecombineerd met een gezellige drink achteraf ben je bij GunFun aan het juiste adres!

Kom naar GunFun en laat je leiden in een Gellyball game. Achteraf kun je met de hele groep gezellig iets drinken in het café en nog eens de cowboy uithangen op onze rodeostier. Let op: vooraf reserveren is een must!

Je eigen
battle organiseren?
Contacteer ons!
TIP: DE BIERFIETS!
Een Gellyball-game in combinatie met een rit met de (elektrische) bierfiets: de idéale samenvoeging om er een onvergetelijke avond/middag van te maken!

Voor/na de rit in het hartje van Poperinge wordt er een Gellyball spel georganiseerd. Uren plezier gegarandeerd, een echt unicum voor jouw groep!
Voor meer informatie kun je een berichtje sturen en kan er een prijs opgemaakt worden.
Sint-Joris Kruisbooggilde
"Het was een zeer leuke uitstap voor onze bende! Een mooie meerwaarde voor hartje Poperinge! Een unieke setting die zorgde voor een heel leutige avond! Voor herhaling vatbaar, we zullen hier ook zeker eens langskomen met de kids! Het is een spel voor jong en oud! Bedankt voor de leuke activiteit/avond."
Europalaan 5
8970 POPERINGE
(+32) 57 33 89 44
info@gunfun.be
GunFun - Petraver NV BE 0454.865.860

Bezoek onze websites:

Hopsiepops • indoor speelpark
Petraver • verhuur & vuurwerk
Facebook Instagram